суботу, 13 лютого 2016 р.

Звіт за результатами проведення міської конкурсно-розважальної програми «Стріли Амура»

 За ініціативи Ради дітей та учнівської молоді міста Бровари 11 лютого 2016 року, на базі БНВК, напередодні Дня Святого Валентина відбулась міська конкурсно-розважальна програма «Стріли Амура».
Головна мета даної програми: організація змістовного дозвілля старшокласників; формування культури поведінки, культури почуттів; виховання толерантного ставлення до осіб протилежної статі.
Учасниками конкурсно-розважальної програми (6 дівчат та 6 хлопців) були учні загальноосвітніх навчальних закладів міста.
Учасники були поділені на історичні пари:
ü Пара №1князь Ігор та княгиня Ольга
ü Пара №2 Генріх І та Анна Ярославна
ü Пара №3 Сулейман та Роксолана
ü Пара №4 Наполеон та Жозефіна
ü Пара №5 принц Вільям та Кейт Міддлтон
ü Пара №6 Гефест та Афродіта
Кожна створена пара мала можливість проявити артистизм, креативність, почуття гумору. Учасники взяли участь в конкурсних завданнях для хлопців, дівчат та спільних для пари.
Визначали пару-переможців досить традиційно метолом інтерактивного голосування. Усі присутні в залі отримали бюлетені для голосування і по завершенню конкурсної програми мали обрати саме пару переможця. Доки лічильна комісія у складі координаторів учнівського самоврядування навчальних закладів підраховувала голоси, глядачі та гості заходу мали можливість насолодить піснею у виконання Поплавської Софії.  
Усі учасники отримали cолодкі подарунки.
 Перемогла пара №3 Сулейман та Роксолана (Сахаров Вячеслав, учень 11 класу гімназії ім. С. Олійника та Охріменко Анастасія, учениця 9-А класу БЗОШ №2) та отримали головний приз, від міського голови І.В. Сапожка, романтичну вечерю на двох в кафе «Візит».  
«Стріли Амура» минули на мажорній ноті отримали позитивні відгуки від учасників програми, глядачів та почесних гостей!