понеділок, 30 травня 2016 р.

Лідер року – 2016

25 травня 2015 року відповідно до річного плану роботи Ради дітей та учнівської молоді міста та з метою підтримки діяльності учнівського самоврядування відбулося міське свято «Лідер року – 2016».
Свято складалося з трьох частин: підведення підсумків міського етапу конкурсу на кращий суспільно значущий проект учнівського самоврядування; звіт про роботу учнівського самоврядування навчального закладу за 2015/2016 навчальний рік; звіт Голови Ради дітей та учнівської молоді міста Бровари за 2015/2016 навчальний рік.






За висновками журі переможцями міського етапу конкурсу на кращий суспільно значущий проект стали:
ü У номінації «Ми – патріоти»:
І місце – авторський колектив у складі педагога-організатора Кравцової Ольги Сергіївни, педагога-організатора Розуменко Єлизавети Сергіївни, голови учнівського самоврядування Кішоян Арміне та голови Комітету Учнівської Молоді Шуляка Ігоря.
ІІ місце – заступник директора з виховної роботи БЗОШ №1, Ковальчук Олена Леонідівна.
ІІ місце – заступник директора з виховної роботи БСШ №7, Конончук Ольга Олегівна.
ü У номінації «ЗМІ органів учнівського самоврядування»
І місце – заступник директора з виховної роботи БНВК, Кабак Тетяна Григорівна.
ІІ місце – педагог-організатор БЗОШ №2, Сердюк Аліна Юріївна.
Традиційно свято завершилося церемонією нагородження. Учасників свята та гостей  привітала Мартенко О. О. та Пільгуй В.С.



На святі було вручено грамоти і подяки найактивнішим координаторам учнівського самоврядування навчальних закладів і представникам Ради дітей та учнівської молоді міста.

Також вітання прозвучали від Гажали О.А. для випускників гуртка «Школа лідерів», які тримали свідоцтва про позашкільну освіту БНВО. 


Немає коментарів:

Дописати коментар