пʼятницю, 2 грудня 2016 р.

Фонтене-су-Буа. Підсумки поїздки

Прокинувшись вранці, «команда лідерів»  завершила пакування валіз та прощання з хостами. Нам залишалося провести лише декілька годин у гостинному Фонтене-су-Буа. Ми ледь встигли придбати невеличкі сувеніри для своїх близьких в Ашані, як за нами вже прибув автобус.
Я не хотіла б описувати усі деталі нелегкого перельоту, бо не так вже це й цікаво. Метою останнього відгуку є підсумок яскравої поїздки.
Рада дітей та учнівської молоді міста Бровари отримали колосальний досвід та познайомилися з роботою самоврядування у Франції. Участь у міжнародному двотижневику солідарності й робота в інтернаціональній команді справили на нас неабияке враження. Ми не судимо людей по їх кольору шкіри, волося чи очей, по їх орієнтації, статі, ставленню до релігії чи поглядам на життя - ось головна ідея цього фестивалю. Я мрію про те, щоб люди в усьому світі були толерантними один до одного. Комунікувати з французами навіть без знання мови було для нас доволі легко. Мовний бар'єр - ніщо, коли ми друзі. Також ми отримали «домашнє завдання»: нам потрібно підготувати матеріали для книги про збереження миру в усьюму світі, автором якої стане Флоранс (забула прізвище).

«Команда лідерів» безмежно вдячна «Друзям Броварів» за гостинний та теплий прийом й можливість побачити визначні місця Франції. Сподіваємося на подальшу співпрацю.
Аріна Виноградова 







Немає коментарів:

Дописати коментар