середу, 28 березня 2018 р.

Участь в обласному зборі лідерів органів самоврядування дітей та учнівської молоді


З 26 по 28 березня 2018 року двоє представників Ради дітей та учнівської молоді міста Бровари (Картавченко Дарія, Фаранюк Анна) брали участь в обласному зборі лідерів органів самоврядування дітей та учнівської молоді, який проходив на базі КЗ КОР «Володарська загальноосвітня школа ІІ-ІІІ ступенів - центр реабілітації».


Програма збору була дуже насичена роботою, зустрічами та навчанням.
У перший день депутати ОРДК звітувалися на пленарному засіданні про свою діяльність. Гостинно зустрічали делегацію з міста Кропивницького для обміну досвідом. Обговорювали правопросвітницький проект «Я маю право» з представниками Головного територіального управління юстиції в Київській області.


Другий день був насичений навчаннями у «лідерських майстернях» на теми: «Впевненість – ключовий компонент розвитку успішної особистості», «Код якісного життя», «Публічний виступ як запорука успіху лідера», «Ефективна постановка цілей», «Скрайбінг, як сучасна форма візуалізації проектів». Ввечері учасників збору чекала «Лідерська тусовка» до організації якої долучились координатори , зокрема і І.В. Шляхтиченко.



Також  протягом 26-28 березня тривав виборчий процес, лідери обирали нового голову Обласної ради дітей Київщини.
І на завершення збору екскурсії в рамках профорієтаційного проекту «Відкриваємо успішні підприємства Київщини (ТОВ Фармацевтичний завод «БІОФАРМА», ТОВ Білоцерківський завод «Трібо», ТОВ «МАРЕВЕН ФУД Україна»).
 





Немає коментарів:

Дописати коментар