понеділок, 16 жовтня 2017 р.

«Польсько-українська молодіжна академія самоврядування 2017». День 3

Ранок сьогодні почався раніше, аніж зазвичай, адже на день було заплановано багато важливих справ.
Відразу після сніданку вся делегація вирушила до місцевого уряду.  Представники влади виявилися досить гостинними. Так,  як наше спілкування тривало три години, то смаколики на столах були дуже доречними.


Пані Бурміст Барбара Новак розповіла нам історію міста Полчин-Здруй. Містечку 650 років, а вже понад 250 років – це популярний серед туристів курорт. Вражає красою місцевий парк, повна таємничість якого розкривається навесні, оскільки озелененню тут приділяють велике значення.  Влітку для туристів і жителів відкривається пляж з пальмами,  і алея парасольок. 

Наприкінці  спілкування ми та інші лідери з України подарували символічні подарунки польським урядовцям.  В свою чергу пан Грегош Островський подарував нам книжки, сторінки яких розкривають перед нами дивовижні пейзажі туристичного міста   Полчин-Здруй.

Ввечері відбулася зустріч з головами різних державних організацій.  Метою якої було ознайомити нас з завданням, роботою і перевагами волонтерства, пожежної безпеки, позашкільної освіти, спортивних секцій,   туристичних компаній,  навчання в польських школах. 
Уже в неділю ми матимемо можливість відвідати заклад,  який зацікавив нас  найбільше і  долочитися до активної  роботи. 

Сауляк Валерія

Немає коментарів:

Дописати коментар