четвер, 17 листопада 2016 р.

Фонтене-су-Буа. День 1

Bonjour!
Якщо Ви читаєте ці рядки, то приготуйтеся поринути разом із нами у неймовірну 10-денну подорож французьким містечком Фонтене-су-Буа.
Наша пригода розпочалася з аеропорту «Бориспіль». Всі ми відлітали з України із позитивним настроєм та в передчутті нових вражень, а приземлялися вже дещо втомленими від перельоту, однак у країні-мрії багатьох із нас – Франції.
Не можемо оминути увагою привітний персонал літака, смачну їжу, й, безперечно, захоплюючий краєвид із вікна, за яким ми спостерігали, затамувавши подих.

Пропонуємо й Вам у цьому переконатися:



Прийом у французьких сім'ях запам'ятався нам дуже теплою та гостинною атмосферою, але ми до останнього відчайдушно сподівалися, що вони хоч трохи розуміють англійську. Однак і французам, і нам довелося звертатися до словників.
Попри всі складнощі в спілкуванні, ми намагалися трішки розповісти про наше місто та Україну в цілому, а також спробували відшукати їх на глобусі. Не обійшлося й без традиційних українських подарунків.
Невдовзі нам вручили програму на два тижні, що обіцяють бути дуже насиченими. А вже про перший ранок у Фонтене-су-Буа читайте на наступних сторінках нашого щоденника. 
Далі буде:)


Наталія Мандебура

Немає коментарів:

Дописати коментар