пʼятницю, 18 листопада 2016 р.

Фонтене-су-Буа. День 3

Цей насичений подіями день приніс нам дуже багато нових вражень. Він почався з екскурсії містом Фонтене-су-Буа, завдяки якій ми дізналися більше про його історію. Наша "команда лідерів" відвідала старе та нове місто. Також ми побували у саду, в якому місцевих школярів навчають доглядати за рослинами, дбати про природу. Доречі, дiти проходять усi етапи вирощування хлiбу, це допомагає їм усвідомлювати, звідки береться смачна булочка, яку вони їли зранку, чи пирiжок, який мама дала їм в школу.







Зразу після екскурсії ми попрямували до нашого стенду на Фестивалі з прав дитини, де провели майстер-клас iз виготовлення національних костюмів для попередньо заготовлених нами невеличких картонних українців та україночок. 



Ввечері нам пощастило відвідати сесію міської ради Фонтене-су-Буа. Спочатку "команда лiдерiв" поставилася до цього скептично, бо засідання, очевидно, вели французькою мовою, яку ми майже зовсім не розуміємо. Проте, це нас аж ніяк не лякало. Доречі, нашу делегацію почесно представили, а це не могло не підняти нам настрій.



Аріна Виноградова

Немає коментарів:

Дописати коментар