понеділок, 28 листопада 2016 р.

Фонтене-су-Буа. День 9

Ранок середи розпочався ,на наше здивування ,чудово, навіть погода нам усміхалася теплими сонячними промінчиками, даючи змогу ще трошки понасолоджуватися теплотою тутешніх країв.
Щоб дістатися собору Sacré-Coeur,ми повинні були проїхатися на фунікулері,скоротивши таким чином дорогу і зекономивши час на відвідування собору,що так і вабив нас своєю красою і величчю.Зайшовши всередину, ми були приємно вражені,адже було стільки всього захоплюючого,що ми не могли вибрати,що нам найбільше сподобалося:різнокольорові фрески чи старовинні картини,що були написані масляними та акриловими фарбами.
Другою частиною екскурсії мав стати довгоочікуваний Лувр,якого ми з великим нетерпінням чекали всі ці дні.Музей виправдав усі наші очікування і навіть більше.Ми мали всього три години ,щоб насолодитися всіма картинами,скульптурами різноманітних античних митців,проте,нам все ж не вистачило часу і енергії.Ми з великим задоволенням відвідували кожну залу,повну вражаючих шедеврів мистецтва.
Нарешті ми побачили ту картину,про яку ходить стільки різноманітних легенд,і яку така численна кількість художників намагалась паеремалювати-Монну Лізу. На картину можна багато дивитись по Інтернету,по телебаченню,в різних журналах та газетах,проте,це саме та річ,яку варто один раз побачити на власні очі,ніж чути тисячі разів.
Другим нашим фаворитом у музеї була Венера Мілоська,до якої ми дуже довго добиралися,бо не зразу знайшли вірний шлях.Вона вражала своєю шедевральністю і витонченістю.Венера зачаровувала....
На цьому наша екскурсія закінчилася, і ми втомлені,але повні незабутніх вражень відправились в таке рідне для нас Фонтене-Су-Буа,де нас вже чекали в сім'ях,щоб нагодувати смачною вечерею.




Валерія Деяк 



Немає коментарів:

Дописати коментар