суботу, 19 листопада 2016 р.

Фонтене-су-Буа. День 4

Ранок п'ятниці в містечку Фонтене-су-Буа почався для нашої делегації вже зі звичного відвідування двотижневика прав дитини. 
Всі разом ми поринули у кропітки та цікаві справи: одні малювали оригінальні обличчя для українських ляльок, а інші в той час плели яскраві патріотичні браслети. 


Робота з дітьми приносила неймовірне задоволення нашій команді. Особливо всіх здивувала зустріч з дівчатками, які знають українську мову і нещодавно переїхали сюди з нашої Батьківщини.Саме в такі моменти розумієш, що " наші люди - всюди":)
Після фестивалю ми здійснили прогулянку до фортеці, слухаючи в цей час захоплюючі історії нашого приємного знайомого і чудового екскурсовода - Патріка. 










На цьому події цього дня не закінчились: далі на нас чекало відвідування парку кар'єрів і через певний час - зустріч з комітетом прав дитини.

Після вдалої зустрічі, чудовим закінченням цього виснажливого дня стала португальска вечеря, яка кожному припала до смаку.

Саме так пройшла наша п'ятниця у рамках проекту, а розповідь про суботу ви зможете знайти вже на наступних сторінках цього щоденника.

Катерина Молнар

Немає коментарів:

Дописати коментар